Område - Alingsås

Alingsås ligger fem mil nordost om Göteborg och är beläget bredvid den vackra sjön Mjörn. Här, vid strandkanten, ligger Gothia Cups nyaste spelområde. Alingsås är en lugn och trevlig stad med närhet till allt och det mesta inom gångavstånd. Stadens många kaféer har gett Alingsås smeknamnet ”kaféstaden” och den idylliska omgivningen med dess gästvänliga invånare, välkomnar Gothia Cup med öppna armar.

Spelplanerna

Deltagande lag både bor och spelar i Alingsås. Lag som bor här kommer spela sitt gruppspel och inledande slutspel i staden. Huvudarena är den vackra Mjörnvallen som ligger precis intill stranden. Förutom fantastiska gräsplaner bjuds det på svalkande bad efter avslutad match. Matcher spelas även på Gerdskensvallen och Noltorpsvallen.

Transporter 

Från Alingsås tar ni er på 40 minuter med pendeltåg till centrala Göteborg. Vi har även vår egen busslinje Gothia Line mellan Alingsås och Heden i Göteborg, under slutspelet stannar bussen även vid Kviberg. För den som reser med bil går motorväg mellan de två städerna.

Vill ni bo och spela i Alingsås? 

Lag som önskar bo och spela i Alingsås anger detta när de anmäler sig till turneringen. Det går också bra att i efterhand kontakta oss med ert önskemål.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss