Område - Alingsås

Alingsås är ett nytt spel och boendeområde från och med 2018.

Alingsås ligger fem mil nordost om Göteborg och är beläget bredvid den vackra sjön Mjörn. Det är också här, vid strandkanten, som Gothia Cups nya spelområde kommer ligga. Alingsås är en lugn och trevlig stad med närhet till allt och det mesta inom gångavstånd. Stadens många kaféer har gett Alingsås smeknamnet ”kaféstaden” och den idylliska omgivningen med dess gästvänliga invånare, välkomnar Gothia Cup med öppna armar.

Spelplanerna

Från 2018 kommer deltagande lag både bo och spela i Alingsås. Lag som bor här kommer spela hela sitt gruppspel och inledande slutspel i staden. Huvudarena kommer bli den vackra Mjörnvallen som ligger precis intill stranden. Förutom fantastiska gräsplaner kommer det här bjudas på svalkande bad efter avslutad match.

Transporter 

Från Alingsås tar ni er på 25 minuter med pendeltåg till centrala Göteborg. För den som reser med bil går motorväg mellan de två städerna.

Vill ni bo och spela i Alingsås? 

Lag som önskar bo och spela i Alingsås anger detta när man anmäler sig till turneringen. Det går också bra att i efterhand kontakta oss med ert önskemål eller ange det på lagets sida "My Team Info".

Läs mer om Alingsås här.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss