Coronainformation

Våra deltagares och våra funktionärers trygghet under turneringen är vår högsta prioritet. Med hänsyn till den pågående pandemin är det viktigt för oss att du känner dig trygg med att anmäla ditt lag och att delta i cupen.

Vi arbetar med planering och anpassning av Gothia Cup 2021 för att genomföra turneringen i enlighet med Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer, tillämpliga lagar och förordningar, samt i enlighet med Svenska Fotbollförbundets riktlinjer och rekommendationer.

Vi följer löpande utvecklingen och kommer det nya beslut och rekommendationer från myndigheterna, kommer vi att uppdatera informationen på den här sidan och, för anmälda lag, på My team info.

Vi i Gothia Cup-organisationen ser fram emot att få välkomna er till Göteborg och kunna erbjuda en fotbollsturnering av högsta klass till barn och ungdomar. Vi kommer göra vårt yttersta för att kunna genomföra turneringen på ett så säkert sätt som möjligt, så att ni ska få en bra vecka med många fina fotbollsminnen.

Återbetalning av anmälnings- och deltagaravgift

Väljer ni att avboka ert deltagande, kan ni avboka er anmälan med full återbetalning fram till 2021-05-10.

Vad händer om Gothia Cup 2021 ställs in?

Om myndighetsbeslut innebär att Gothia Cup inte kan genomföras, får anmälda lag full återbetalning av såväl anmälnings- som deltagaravgift.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss