Hur anmäler vi vårt lag?

Om ert lag är redo att anmäla sig till Gothia Cup följer ni nedan angivna steg.

  1. Fyll i anmälningsformuläret (hittar ni här).
  2. Invänta mejl som bekräftar era uppgifter. När uppgifterna som ni angett i anmälningsformuläret har behandlats, kommer ett bekräftelsemejl att skickas till angiven e-postadress med ert anmälningsnummer och information om hur ni betalar in anmälningsavgiften. Alla anmälningsformulär behandlas i turordning och ni får ert bekräftelsemejl så snart som era uppgifter har behandlats. Detta kan ta upp till 24 timmar efter att anmälan gjorts (observera att inga registreringar behandlas under helgdagar). Först när ni har fått detta bekräftelsemejl kan anmälningsavgiften betalas in.
  3. Betala in anmälningsavgiften enligt de givna instruktionerna i bekräftelsemejlet. Glöm inte att anmälningsnumret ska anges som referens.
  4. Invänta mejl som bekräftar er betalning. När er betalning har registrerats i vårt system kommer ni att få ett mejl som bekräftar att ert lag är anmält till Gothia Cup. Observera att betalningarna registreras i turordning, men manuellt. Därför kan det ta lite längre tid att få bekräftelsen än vad det tar för betalningen att komma fram.

Först nu (steg 4) är ert lag anmält till Gothia Cup.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss