Invigningen - Gothia Opening Ceremony

Plats: Ullevi.   

Dag: Måndag 15 juli.

Tid: 20.00 (insläpp från 18.30).

Vi tror att det är viktigt att skapa ett stort, bestående minne av en turnering. Ett ögonblick där alla finns med och där alla kan känna gemenskap. Vi vill med Gothia Opening Ceremony skapa just detta ögonblick. De som varit med tidigare liknar det hela vid en olympisk invigning. Och det är meningen. Atmosfären kring invigningen av Gothia Cup är elektrisk, nackhåren reser sig och du kommer att le av minnet för resten av ditt liv.

På Gothia Opening Ceremony är det alla nationer och kulturer som är den stora underhållningen. Men som om detta inte var nog ackompanjeras de av närmare 500 dansare, 10 musiker och 15 solister. Tillsammans skapar vi en sällan skådad show. Musik från världens alla hörn spelas när de runt 80 nationerna tågar in på arenan och när årets stora hits spelas är det publiken som sjunger. Det finns även tid för eftertanke och du kommer upptäcka att Gothia Cup är så mycket mer än bara fotboll.

När Gothia Cup invigs är alla på plats. Runt 50 000 spelare, ledare, supportrar och göteborgare skapar en magisk stämning på Ullevi. Vi har en publik som är delaktig i vår show med sång och dans. Att publiken har en aktiv roll i showen skapar en gemenskap och glädje. Och när ungdomar från hela världen kan samarbeta och ha roligt ihop känner vi en viss stolthet.

Biljetter

Alla deltagare som är anmälda i kategori A, B och C får en invigningsbiljett per automatik, den ingår nämligen i det Gothia Card som medföljer vid betalning av deltagarnas boendekostnad/deltagaravgift. Det går bra att beställa extra Gothia Cards till medföljande supportrar. Vill ni sitta hela sällskapet tillsammans, måste era extra Gothia Cards beställas via lagets My Team Info-sida, då biljetterna är numrerade och paketeras i god tid före evenemanget. 

Det går också bra att köpa biljetter via Ticketmaster från och med maj 2019 eller på Heden i Informationen den 14-15 juli.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss